Krezip

Update Annelies

Precies een jaar geleden werd mijn wereld op zijn kop gezet. Ik bleek kanker te hebben. Wat een klap. Het was alsof er iemand een bom in ons huis had laten ontploffen.
De achtbaan van onderzoeken en behandelingen begon. Het bleek nog een hele klus te zijn om kanker te combineren met een jong gezin. Niet alleen emotioneel, maar ook praktisch bleek het een puzzel te zijn. Hele legertroepen stonden voor ons klaar om de boel hier draaiende te houden.

Het is haast niet te omschrijven hoe heftig en intensief het afgelopen jaar is geweest. Door complicaties is het met perioden heel spannend geweest en durfden we niet naar de toekomst te kijken. We zijn nu een jaar verder. Ik ben er nog en het gaat goed met me! Ik ben nog niet helemaal beter, maar de vooruitzichten zijn heel goed. Ik kan eindelijk aan mijn herstel werken en hopelijk ben ik zo snel mogelijk weer helemaal op de been.

We zijn het afgelopen jaar overspoeld met lieve berichten, kaarten, bloemen, kaarsjes en gedachten. Het heeft ons ongelooflijk goed gedaan… HEEEEL VEEEEL DANK daarvoor!!!

Veel liefs,
Annelies

ps: En kijk vanavond naar “Sta op tegen kanker” op NPO 1 om 21.25u!

19 November annelies

Er zijn al 71 reacties

 1. erik pathuis zegt:

  Tjemig.
  Wat weer een verhaal!
  Kloteziekte!!
  Sterkte met alles.
  En geluk en gezondheid gewenst! !
  Je bent de beste!

 2. Willem-Jan zegt:

  Goed te horen! :)
  Heel veel succes nog en hopelijk kunnen we snel lezen dat je helemaal genezen bent ;)

  Groetjes
  Willem-Jan

 3. Laura zegt:

  Sterkte en duim keihard voor jou en jouw gezin!

 4. sherry zegt:

  Veel sterkte toegewenst.

 5. Elena zegt:

  Jeetje heftig zeg.. heel veel sterkte Beterschap en geluk voor annelies en haar gezinnetje! ♡

 6. Theo zegt:

  Fijn te horen dat het goed met je gaat! Op naar een gelukkig toekomst x

 7. Eduard de Roode zegt:

  hoi Annelies,

  Heel succes en laat je niet klein krijgen.

  Alleen de enorme inspanningen die het leven van ons vergt leren ons de goede dingen ervan waarderen.
  Torquato Tasso (1780)

 8. Beer zegt:

  Jeetje Annelies, wat een heftig verhaal! Ik ben zelf begin oktober mijn vader verloren aan deze ziekte en was toen 7 maanden zwanger. Het is heel zwaar om dit van zo dichtbij mee te moeten maken, laat staan de ziekte te moeten ondegaan.

  Blijf vechten en geef nooit op. Hopelijk gaat je herstel heel voorspoedig……

  Dikke kus voor jou

 9. Sanne zegt:

  Als moeder van jonge kinderen, , als buurtgenoot en als (inmiddels weer gezond!) lotgenootje brengt jouw bericht tranen in mijn ogen. Het roept gewoon veel emities op. Wat fijn dat het goed met je gaat. Het leven is mooi!

 10. Leo zegt:

  Blij dat het de goede kant op gaat!!!
  Hang in there!!

 11. Rianne zegt:

  Beste Annelies, wij kennen jou van onze winkel, je komt er wel eens wat drinken! Het doet ons goed jou verhaal te lezen, en dan zeker het stuk dat de vooruitzichten goed zijn! Heel veel sterkte en wij leven met jullie mee en zien jou gewoon snel weer op de koffie - thee - of de Iced Cappuccino (vanaf volgend jaar weer :) ! Liefs Kaldi Tilburg

 12. maud zegt:

  Wauw!!! Zet hem op!!!! De mooiste dingen in het leven zijn geen dingen! Sterkte!

 13. ernst zegt:

  Annelies , jeetje de wereld op zijn kop. Weet wat je door maakt in 2007 zelf zo’n periode mee gemaakt.
  goed om te horen dat het weer beter met je gaat .
  Hou je taai en veel voorspoed de komende tijd

 14. Helen (Den Bussel) zegt:

  Lieve Annelies,
  Wat een verschrikkelijke tijd heb je al achter de rug. Fijn dat je vooruit gaat. Ik wens je veel sterkte en kracht toe bij je herstel!!!

 15. Andréa zegt:

  lieve Annelies
  jouw moeder is een kanjer, je zus is een kanjer, alle mensen om je heen zijn kanjers maar de grootste lof is voor jou; je doet het hartstikke goed. Je bent een bikkel Trots op jou en je gezin!

 16. Miriam zegt:

  Fijn te horen Annelies dat het beter met je gaat !
  Sterkte voor wat er nog gaat komen.
  Liefs van ons alle vier.xx

 17. Franklin zegt:

  Jee heftig hoor hoge toppen diepe dalen en nu weer naar boven je kunt het.
  Sterkte

 18. Monica zegt:

  hoi meissie heel veel sterkte, ik weet wat het is. Mijn vader werd 11 jaar terug geconfronteerd met die rotziekte, en twee maanden terug moest zijn nier eruit ook aangevreten door de ziekte…. Hoop dat je snel beter wordt…. En heel veel sterkte samen met je gezin familie en vrienden

 19. allard van der starre zegt:

  beterschap….ik heb het zelf ook gehad (lymfeklierkanker) en weer hersteld,
  dus dat kan ook…gewoon stug volhouden!

 20. Jan Peters zegt:

  Beterschap gewenst! ! Op Den Bussel leven we met je mee.

 21. Marloes zegt:

  Lieve Annelies,
  Ik las laatst pas dat je ziek was, wat heftig joh! Gelukkig wel met je prins aan je zijde ;-). En wat ontzettend fijn om te lezen dat het de goede kant op gaat. Ik weet van m’n zusje die op haar 14e hodgkin had, dat je er nog lang niet bent als de behandelingen klaar zijn. Zij is alweer meer dan 10jr clean, ik hoop dat jij hier over tien jaar ook ontspannen, gezond en met evenveel (of nog meer) liefde om je heen op terugkijkt. Xxx Marloes (van Charme)

 22. Loes van Opdorp zegt:

  Lieve Annelies,
  Wat fijn om te lezen dat het de goede kant op gaat! We vonden het ook super om je laatst te zien genieten met je kinderen, je zus en moeder in de Koepelhal. Veel sterkte nog met je herstel en we duimen voor een heeeeel spoedig herstel.
  Liefs, Dave, Loes & Olivier

 23. margaret warmenhoven zegt:

  Fijn om te lezen dat het weer veel beter met je gaat. Ik wens je voor de komende tijd nog heel veel positieve energie toe om weer helemaal op de been te komen. Een warme groet voor jou en je gezin.

 24. monique swinkels zegt:

  Lieve Annelies,
  Wat heftig allemaal. Maar je weet kanker heb je niet alleen maar het hele gezin. Samen zijn jullie de strijd aangegaan. Met man en kinderen , maar ook jouw moeder en je zus. Zij zijn helaas “ervaringsdeskundigen” net als jijzelf. Het is dan ook goed te horen dat je in de opbouwende fase zit. En met jouw kracht pak je de komende tijd de gezonde draad weer op. Een huggg voor jou en jouw gezin . En een lieve groet aan jouw moeder Wil.

 25. Kelly van Oirschot zegt:

  Ik schrik me rot, wist dit helemaal niet!
  Heel veel sterkte en heel fijn te horen dat het iets beter gaat! Ik duim voor volledig herstel x

 26. Gerrit van den Boom zegt:

  Lieve Annelies
  heel veel sterkte en een goed herstel ,namens de chauf van arjan van houtum Gerrit van den Boom

 27. Wim van Polanen zegt:

  Beste Annelies,

  Hoewel ik je niet persoonlijk ken, raakt dit verhaal en wat je op dit moment meemaakt en al achter je gelaten hebt heel veel. Ik (her)ken de situaties helaas maar al te goed. Als coordinator van Buddy Netwerk kom ik bij mensen thuis die hulp vragen en we vinden het dan ook heel fijn als we een buddy (vrijwilliger) kunnen koppelen aan iemand die levensbedreigend en/of chronisch ziek is.
  Het kan net dat steuntje in de rug zijn, die uitlaatklep of steunpilaar die iets kan betekenen voor een ziek iemand bij de verwerking/aanvaarding van iemands ziekte. Mooi en zinvol (vrijwilligers)werk al klinkt dat misschien wat gek omdat over je eigen organisatie te zeggen.

  Wij zijn nu bezig met een nieuwe campagne voor de werving van nog meer buddy’s. Daar is (helaas) grote behoefte aan. Hebben daarvoor een hele mooie 20 secondenspot voor ontwikkeld die we regionaal willen uitzenden (RTV West). De eerste woorden van jullie prachtige nummer: Evereybody ’s got to learn sometime zou daar prima bij passen. Ik doel dan op: Change your heart en look around you. Hoe zou je het vinden als we dat gebruiken? Bij wie moet ik daarvoor toestemming vragen.

 28. Michel zegt:

  Fijn te horen dat het weer goed met je gaat! Op naar een gelukkig en gezonde toekomst x

 29. martijn reijrink zegt:

  lieve annelies,

  Een grote schrik, ik wist dit helemaal niet, totdat ik jullie cd weereens in de computer deed en me bij de Krezip site aanmelde en dit allemaal las.
  Raakte me diep want mijn liefste kleine nichtje Merel is op 18 jarige leeftijd aan kanker overleden. 1 jaar en 3 maanden geleden.
  Ik brand nog elke dag een kaarsje voor haar en heb haar in gedachten.
  Mijn moeder heeft afgelopen jaar ook moeten vechten mbt een borst maar dat is gelukkig goed gekomen.
  Het doet veel met jouw , de persoon zelf maar ook met de naaste personen en vind dat je hier heel positief over bent.
  Ik ben alles nog aan het verwerken en daar helpt dit typen denk ik ook aan .
  dus, pluk de dag,/ leef “Just For 2 day”
  en je zult de vruchten plukken.
  ik weet niet hoe ik af moet sluiten….
  Oh ja dat jullie laatste concert in de hmh op zaterdag uitmuntend was en ik hlemaal vooraan stond.
  en voordat jullie bekend werde julie al in het Willem 2 in Den Bosch grandioos vond!!! HAHA

  Nou dikke Hugh aan allen!!!
  martijn

 30. eric zegt:

  Heel veel sterkte met alles x

 31. Gerard de Boer zegt:

  Beste Annelies,
  Van harte! dit is zulk goed news!
  Heel veel sterkte!
  groeten, Gerard.

 32. Marten zegt:

  Hi Annelies, sometimes I come back to this site to get a flashback of the time I’ve seen you in Berlin. But the latest post makes me affected. It must really be hard to get that at this age. So good to hear that it’ll be going better and better for you. All the best wishes from Berlin and hopes that you getting completely healthy soon.

 33. Mark zegt:

  HhGtsP http://www.FyLitCl7Pf7kjQdDUOLQOuaxTXbj5iNG.com

 34. Rueben zegt:

  Which team do you support? best ocd medication anafranil Data showed the number of Americans filing new claims forjobless aid touched a six-month high last week as acomputer-related backlog of claims was processed and the partialgovernment shutdown hit some non-federal workers.

 35. Juan zegt:

  Could I have a statement, please? desyrel dosage for insomnia It’s cheaper, at least to buy the physical device. Here’s the math breakdown: At 12 months on Verizon, you would pay $200 for the original iPhone plus another $650 for the new phone, all the while subsidizing that $200 iPhone. So it’s at least $850 just for the phone part, with more expensive plans for the next 12 months. At 12 months on T-Mobile you pay $99 for the phone up front, plus $20 per month, which adds up to $339 for the phone for a year. The new phone then costs $99, plus $30 a month after that ($10 for the upgrade, and $20 a month for the monthly payment). In total, that’s $798 for the phone. And, all along, your data, talk, and text plans should cost less, though that’s up for debate. At the very least it should feel freer than being locked in for two years. 

 36. Johnson zegt:

  Yes, I love it! mail order paxil But while the uncertainty created by the political gridlock in Washington has helped vindicate the Fed’s unexpected caution, some U.S. policymakers remain unswayed about the need to scale back the bond buying.

 37. Harley zegt:

  Not available at the moment order acyclovir canada Historically, displaying pictures of the gang or recording ”jump-ins,” an initiation rite in which recruits endure a severe beating by gang members to demonstrate their toughness, or other acts of violence, required expensive equipment and lots of time, Patton says. That’s no longer the case.

 38. Benito zegt:

  The National Gallery 1200 mg neurontin high “There’s a general frustration among scientists that we get more and more certain: why doesn’t more happen?” said Cecilie Mauritzen, head of the Center for International Climate and Environmental Research in Oslo.

 39. Emory zegt:

  What’s the current interest rate for personal loans? cheap sumatriptan tablets As it plans to expand into other markets, analysts have warned of security challenges following revelations by former National Security Agency contractor Edward Snowden about U.S. government surveillance.

 40. Quinn zegt:

  What sort of music do you like? where can i buy nolvadex-d “This does not point to a cottage industry chemical,” said Lyall Grant, taking a swipe at earlier comments by Churkin. Churkin said in July that a Moscow analysis found “cottage industry” quality sarin gas was used in an alleged March 19 attack, which he blamed on the rebels.

 41. Preston zegt:

  This is your employment contract nexium 40 mg iv push Another of Turkey’s most decorated athletes, two-time European 100m hurdles champion Nevin Yanit, was also charged with a drug violation in May after testing positive for a prohibited substance.

 42. Kermit zegt:

  Where’s the nearest cash machine? best place to buy nolvadex in australia State print and broadcast media carried stories on Tuesday saying that Mr Humphrey and his wife and professional partner, Yu Yingzeng, who is a US citizen, had been arrested for illegally buying and selling the personal information of Chinese citizens for profit.

 43. Lowell zegt:

  Yes, I love it! clindamycin phosphate topical solution 1 percent Couples with dual incomes but no kids, or “Dinks,” are onthe rise in Mexico, nearly doubling since 2005. They are buoyinga growing high-end goods market, splashing out on everythingfrom expensive lingerie to home decor.

 44. Kaitlyn zegt:

  About a year acyclovir online ordering Again, Republicans aim to attach to the debt measure aprovision to delay or kill Obamacare, along with othercontentious ideas, such as approving the Keystone oil pipelinethat would run from Canada through the middle of the UnitedStates to the Gulf of Mexico. The Obama administration isweighing environmental concerns over that long-delayed project.

 45. Terrence zegt:

  I have my own business can you buy naprosyn
  At a recent European Parliament-convened anniversary discussion of the speech, between Lord Powell, who was her most trusted No 10 official, and Sir Stephen Wall, a key Foreign Office official at the time, Lord Powell was adamant that Mrs Thatcher did not intend to start a Eurosceptic “chain reaction” in British Conservatism. Of course her attitudes subsequently changed. But he implied that her subsequent adoption as the figurehead of hardline anti-Europeanism in the party, amid the trauma of her loss of office, was as much because she was persuaded by others as that she persuaded them. And Lord Powell, who wrote the speech, remains a convinced supporter of British EU membership. This is not going to change the minds of Tory Eurosceptics. But it does set a context for their constant invocation of Thatcher as their pathfinder.

 46. Lewis zegt:

  I’m training to be an engineer bula do citrato de tamoxifeno 20mg “In the end, rent seeking is a market. It is a market for privilege that effects your chances in all the other markets. You can’t make it go away anymore than you can make the market for drugs go away. If people want something and others have more of it than they need…An exchange WILL happen.”

 47. Timothy zegt:

  I’m on holiday prozac buy online uk Winton, which spends around $30 million a year on research, has developed its equities trading system using metrics such as value, volatility and company size to try and predict if a stock price will rise or fall.

 48. Armand zegt:

  Where are you from? gabapentin price in india Even with all the changing parts in New England this season, the Patriots always have a chance because they have Brady. Maybe one day the Jets will say the same about Smith as they once hoped they could say about Sanchez. Smith will get a good education in his first exposure to Bill Belichick, who figures to cook up something special to frustrate him.

 49. Waylon zegt:

  this is be cool 8) where can i buy prozac for dogs “This fund presents an enormous opportunity for SME manufacturers across the UK,” said Paul Tranter, chief executive of new product development contractor Pera Technology, which supports the scheme. “If we are going to have an effective economic recovery in this country and across Europe, the SME manufacturing sector is key. It is particularly important for an economy like the UK’s where SMEs have been pinpointed as an engine for growth.”

 50. Federico zegt:

  We used to work together clotrimazole betamethasone Although Prince Charles and, on occasion, his sister, Princess Anne, have conducted some of the 25 or so investitures that take place each year, the Daily Mirror’s Royal Reporter Victoria Murphy told ABC News that hosting this senior duty is a big moment for William.

 51. Bradley zegt:

  Very Good Site zyprexa interactions “Since news of Susan’s death the family have been comforted by the extraordinary response from those who knew her and also many more people who didn’t but wanted to show their admiration for what Susan had achieved.

 52. Jasmine zegt:

  Who do you work for? flonase nasal spray order Dr. Reddy’s Laboratories shares rose on Tuesday after theIndian company said it had received the U.S. drug regulator’sapproval for selling its generic version of an anti-cancer drugby Celgene Corp’s.

 53. Rufus zegt:

  Canada>Canada buy lipitor generic online Cem Uzan, a member of the family named as a defendant, told Reuters in emails the defendants were not permitted to put up a defense in the Motorola case. Uzan said he is living in France. Judge Rakoff has rejected submissions from Uzan, saying he must first submit himself to the jurisdiction of the court.

 54. Shirley zegt:

  Whereabouts in are you from? order misoprostol cytotec Much of the press-corps speculation centered on whether Obama was sending a message that he was displeased with how the TV networks have been covering him. He has complained in the past that TV coverage tends to be superficial, distorted and preoccupied with stirring up conflict.

 55. Eddie zegt:

  An estate agents buy arcoxia online For more information, read Macmillan’s advice about exercise after cancer treatment.

 56. Ralph zegt:

  The line’s engaged arcoxia online uk Soon to begin his sophomore year at Haverford College, where he’s pursuing a music minor, Gillen will use the programs in music theory class. “I have to generate my own music, so I will be using Lime, and I will also use Goodfeel so I can read the music on my Braille notetaker rather than send it through the embosser,” Gillen said.

 57. Richie zegt:

  Sorry, I ran out of credit amoxicillin 500mg price uk
  House Speaker John Boehner, R-Ohio, currently leads a coalition of rational Republicans and tea party Republicans which is not working. It’s hard to govern alongside a party of anti-government types. If Boehner and the rational Republicans hope to have anything to show for the current Congress, they need a new coalition partner. 

 58. Ethan zegt:

  A pension scheme http://www.thegrandpavilion.co.uk/buy-nexium-40-mg-tablets.pdf helpless cheapest price for nexium excited person “It was a decision of the organization, Arte and Jerry, because I don’t make a decision here,” said Pujols, who had career lows of 17 homers and 64 RBIs this year. “I put my uniform on and get ready to play. They said, ‘This is what’s best for the organization in the long run,’ and they came and brought it to me. And I just told them, ‘Whatever you guys want to do, I’m all for it.’ It’s definitely hard, as I want to be out there, but I also understand that I can’t be selfish and put myself out there.”

 59. Adolph zegt:

  Could you ask her to call me? buy cheap alli tablets Euro zone money rates didn’t budge much yesterday but the short sterling strip moved aggressively to price in an earlier British rate rise. Actions speak louder than words. It will be interesting to see if Mr. Carney follows Draghi’s lead.

 60. Clinton zegt:

  Who do you work for? can i buy amoxicillin over the counter in uk Data for the current quarter point to the personal spending remaining fairly subdued and today’s report is consistent with our call for real PCE growth again to come in below 2% in the third quarter of 2013 following the 1.8% annualized quarterly increase recorded in the second quarter. Importantly, however, the ongoing improvement in household incomes combined with indications that consumer confidence has largely maintained the sharp gains made during the summer despite rising uncertainty in the economic outlook-related US fiscal machinations supports our view that the underlying momentum in consumer spending will continue until the end of 2013 and carry into next year. We anticipate that household spending growth will see a modest acceleration from the lacklustre rates posted in the last year and underpin a pickup in activity in the economy as a whole during the forecast horizon.

 61. Roman zegt:

  Could I make an appointment to see ? cheap alternative to flonase Popular, good-value seafront restaurant in prime position facing the little port. The menus are strong on fresh local seafood, including oysters and crabs, but they also offer imaginative vegetarian alternatives. From £24 without wine (Port de Ploumanac’h; 296 465 008; closed Monday and mid-Nov to early Feb).

 62. Anna zegt:

  I work with computers buy fenofibrate The fact is that rising rates are, in general, a sign of improving economic fortunes — and that they might well coincide with tightening credit spreads and greater economic activity, including new corporate borrowing. Yes, they might also mean a reduction in bond prices, but that kind of cost is easy to bear if it means a return to normality and growth in the rest of the economy, including possibly in stock portfolios.

 63. Nicholas zegt:

  What’s your number? where to buy permethrin clothing spray A spokesperson from L’Oreal said: “Consumer safety is always the highest priority for L’Oréal. The safety of all cosmetic products and their ingredients is governed by strict European laws [IN THE U.K.]. We’re sorry to hear Mrs Corrall was not happy with the response she received. We would be willing to cover costs of a dermatologist appointment for her so she can better understand her reaction.”

 64. Tobias zegt:

  I didn’t go to university differin gel buy He and a clutch of other old-timers at the station are eking out what is left of their local celebrity, cruising through shows constructed out of jingles, phone-ins, bad puns and wacky voices. Although Partridge is derided by the younger Breakfast Show crew, he is still hanging in there, until a new conglomerate – “Shape Media” – buys the station, and either Alan or his long-standing Irish colleague Pat Farrell (Colm Meaney) faces the axe.

 65. Floyd zegt:

  Could I borrow your phone, please? buy promethazine online from canada But, of course, the story now goes well beyond Indonesia right to the heart of the so-called BRICs—onetime market darlings Brazil, Russia, India and China—that were supposed to represent a new sort of emerging market.

 66. Aiden zegt:

  Could I have an application form? risperdal consta price uk
  The Intergovernmental Panel on Climate Change (IPCC) will go through the document line by line and present it on Friday as a main guide for governments, which have agreed to work out a United Nations deal by the end of 2015 to fight global warming.

 67. Marcelo zegt:

  What line of work are you in? silagra deutschland kaufen After New Zealand narrowly avoided catastrophe on Saturday with a near-capsize that cost it the race, Sunday’s matches were among the most thrilling in yacht-racing history. The two supercharged AC72s dueled neck and neck in the second race, changing leads four times, an America’s Cup record, before New Zealand eked out a 17-second victory.

 68. Lemuel zegt:

  I’ve got a part-time job order propecia online Ohio Senate President Keith Faber, a Republican, said theSenate is introducing legislation to “rein in the ControllingBoard’s ability to make such sweeping adjustments in budgetitems that are better considered by the legislature as a whole.”

 69. Chester zegt:

  this is be cool 8) order salbutamol inhaler The latest incident occurred just days before a July 25hearing by the House Armed Services Committee about the Navy’snew class of Littoral Combat Ships, including Freedom, a steelmonohull design, and a second model built by Austal,based on an aluminum trimaran design.

 70. Getjoy zegt:

  A packet of envelopes price of priligy in india Gypie Mayo, who has died aged 62, was a virtuoso lead guitarist who played with the pub rock band Dr Feelgood in the 1970s and later became a member of The Yardbirds when the 1960s group was reformed in 1996.

 71. seo plugin zegt:

  Hello Web Admin, I noticed that your On-Page SEO is is missing a few factors, for one you do not use all three H tags in your post, also I notice that you are not using bold or italics properly in your SEO optimization. On-Page SEO means more now than ever since the new Google update: Panda. No longer are backlinks and simply pinging or sending out a RSS feed the key to getting Google PageRank or Alexa Rankings, You now NEED On-Page SEO. So what is good On-Page SEO?First your keyword must appear in the title.Then it must appear in the URL.You have to optimize your keyword and make sure that it has a nice keyword density of 3-5% in your article with relevant LSI (Latent Semantic Indexing). Then you should spread all H1,H2,H3 tags in your article.Your Keyword should appear in your first paragraph and in the last sentence of the page. You should have relevant usage of Bold and italics of your keyword.There should be one internal link to a page on your blog and you should have one image with an alt tag that has your keyword….wait there’s even more Now what if i told you there was a simple Wordpress plugin that does all the On-Page SEO, and automatically for you? That’s right AUTOMATICALLY, just watch this 4minute video for more information at. Seo Plugin

Reactie toevoegen

DVD

BUY HERE Shop

Out now

buy here meer muziek

meer clips
Hyves.nl MySpace.com