Krezip

Update Annelies

Precies een jaar geleden werd mijn wereld op zijn kop gezet. Ik bleek kanker te hebben. Wat een klap. Het was alsof er iemand een bom in ons huis had laten ontploffen.
De achtbaan van onderzoeken en behandelingen begon. Het bleek nog een hele klus te zijn om kanker te combineren met een jong gezin. Niet alleen emotioneel, maar ook praktisch bleek het een puzzel te zijn. Hele legertroepen stonden voor ons klaar om de boel hier draaiende te houden.

Het is haast niet te omschrijven hoe heftig en intensief het afgelopen jaar is geweest. Door complicaties is het met perioden heel spannend geweest en durfden we niet naar de toekomst te kijken. We zijn nu een jaar verder. Ik ben er nog en het gaat goed met me! Ik ben nog niet helemaal beter, maar de vooruitzichten zijn heel goed. Ik kan eindelijk aan mijn herstel werken en hopelijk ben ik zo snel mogelijk weer helemaal op de been.

We zijn het afgelopen jaar overspoeld met lieve berichten, kaarten, bloemen, kaarsjes en gedachten. Het heeft ons ongelooflijk goed gedaan… HEEEEL VEEEEL DANK daarvoor!!!

Veel liefs,
Annelies

ps: En kijk vanavond naar “Sta op tegen kanker” op NPO 1 om 21.25u!

19 November annelies

Er zijn al 74 reacties

 1. erik pathuis zegt:

  Tjemig.
  Wat weer een verhaal!
  Kloteziekte!!
  Sterkte met alles.
  En geluk en gezondheid gewenst! !
  Je bent de beste!

 2. Willem-Jan zegt:

  Goed te horen! :)
  Heel veel succes nog en hopelijk kunnen we snel lezen dat je helemaal genezen bent ;)

  Groetjes
  Willem-Jan

 3. Laura zegt:

  Sterkte en duim keihard voor jou en jouw gezin!

 4. sherry zegt:

  Veel sterkte toegewenst.

 5. Elena zegt:

  Jeetje heftig zeg.. heel veel sterkte Beterschap en geluk voor annelies en haar gezinnetje! ♡

 6. Theo zegt:

  Fijn te horen dat het goed met je gaat! Op naar een gelukkig toekomst x

 7. Eduard de Roode zegt:

  hoi Annelies,

  Heel succes en laat je niet klein krijgen.

  Alleen de enorme inspanningen die het leven van ons vergt leren ons de goede dingen ervan waarderen.
  Torquato Tasso (1780)

 8. Beer zegt:

  Jeetje Annelies, wat een heftig verhaal! Ik ben zelf begin oktober mijn vader verloren aan deze ziekte en was toen 7 maanden zwanger. Het is heel zwaar om dit van zo dichtbij mee te moeten maken, laat staan de ziekte te moeten ondegaan.

  Blijf vechten en geef nooit op. Hopelijk gaat je herstel heel voorspoedig……

  Dikke kus voor jou

 9. Sanne zegt:

  Als moeder van jonge kinderen, , als buurtgenoot en als (inmiddels weer gezond!) lotgenootje brengt jouw bericht tranen in mijn ogen. Het roept gewoon veel emities op. Wat fijn dat het goed met je gaat. Het leven is mooi!

 10. Leo zegt:

  Blij dat het de goede kant op gaat!!!
  Hang in there!!

 11. Rianne zegt:

  Beste Annelies, wij kennen jou van onze winkel, je komt er wel eens wat drinken! Het doet ons goed jou verhaal te lezen, en dan zeker het stuk dat de vooruitzichten goed zijn! Heel veel sterkte en wij leven met jullie mee en zien jou gewoon snel weer op de koffie – thee – of de Iced Cappuccino (vanaf volgend jaar weer :) ! Liefs Kaldi Tilburg

 12. maud zegt:

  Wauw!!! Zet hem op!!!! De mooiste dingen in het leven zijn geen dingen! Sterkte!

 13. ernst zegt:

  Annelies , jeetje de wereld op zijn kop. Weet wat je door maakt in 2007 zelf zo’n periode mee gemaakt.
  goed om te horen dat het weer beter met je gaat .
  Hou je taai en veel voorspoed de komende tijd

 14. Helen (Den Bussel) zegt:

  Lieve Annelies,
  Wat een verschrikkelijke tijd heb je al achter de rug. Fijn dat je vooruit gaat. Ik wens je veel sterkte en kracht toe bij je herstel!!!

 15. Andréa zegt:

  lieve Annelies
  jouw moeder is een kanjer, je zus is een kanjer, alle mensen om je heen zijn kanjers maar de grootste lof is voor jou; je doet het hartstikke goed. Je bent een bikkel Trots op jou en je gezin!

 16. Miriam zegt:

  Fijn te horen Annelies dat het beter met je gaat !
  Sterkte voor wat er nog gaat komen.
  Liefs van ons alle vier.xx

 17. Franklin zegt:

  Jee heftig hoor hoge toppen diepe dalen en nu weer naar boven je kunt het.
  Sterkte

 18. Monica zegt:

  hoi meissie heel veel sterkte, ik weet wat het is. Mijn vader werd 11 jaar terug geconfronteerd met die rotziekte, en twee maanden terug moest zijn nier eruit ook aangevreten door de ziekte…. Hoop dat je snel beter wordt…. En heel veel sterkte samen met je gezin familie en vrienden

 19. allard van der starre zegt:

  beterschap….ik heb het zelf ook gehad (lymfeklierkanker) en weer hersteld,
  dus dat kan ook…gewoon stug volhouden!

 20. Jan Peters zegt:

  Beterschap gewenst! ! Op Den Bussel leven we met je mee.

 21. Marloes zegt:

  Lieve Annelies,
  Ik las laatst pas dat je ziek was, wat heftig joh! Gelukkig wel met je prins aan je zijde ;-). En wat ontzettend fijn om te lezen dat het de goede kant op gaat. Ik weet van m’n zusje die op haar 14e hodgkin had, dat je er nog lang niet bent als de behandelingen klaar zijn. Zij is alweer meer dan 10jr clean, ik hoop dat jij hier over tien jaar ook ontspannen, gezond en met evenveel (of nog meer) liefde om je heen op terugkijkt. Xxx Marloes (van Charme)

 22. Loes van Opdorp zegt:

  Lieve Annelies,
  Wat fijn om te lezen dat het de goede kant op gaat! We vonden het ook super om je laatst te zien genieten met je kinderen, je zus en moeder in de Koepelhal. Veel sterkte nog met je herstel en we duimen voor een heeeeel spoedig herstel.
  Liefs, Dave, Loes & Olivier

 23. margaret warmenhoven zegt:

  Fijn om te lezen dat het weer veel beter met je gaat. Ik wens je voor de komende tijd nog heel veel positieve energie toe om weer helemaal op de been te komen. Een warme groet voor jou en je gezin.

 24. monique swinkels zegt:

  Lieve Annelies,
  Wat heftig allemaal. Maar je weet kanker heb je niet alleen maar het hele gezin. Samen zijn jullie de strijd aangegaan. Met man en kinderen , maar ook jouw moeder en je zus. Zij zijn helaas “ervaringsdeskundigen” net als jijzelf. Het is dan ook goed te horen dat je in de opbouwende fase zit. En met jouw kracht pak je de komende tijd de gezonde draad weer op. Een huggg voor jou en jouw gezin . En een lieve groet aan jouw moeder Wil.

 25. Kelly van Oirschot zegt:

  Ik schrik me rot, wist dit helemaal niet!
  Heel veel sterkte en heel fijn te horen dat het iets beter gaat! Ik duim voor volledig herstel x

 26. Gerrit van den Boom zegt:

  Lieve Annelies
  heel veel sterkte en een goed herstel ,namens de chauf van arjan van houtum Gerrit van den Boom

 27. Wim van Polanen zegt:

  Beste Annelies,

  Hoewel ik je niet persoonlijk ken, raakt dit verhaal en wat je op dit moment meemaakt en al achter je gelaten hebt heel veel. Ik (her)ken de situaties helaas maar al te goed. Als coordinator van Buddy Netwerk kom ik bij mensen thuis die hulp vragen en we vinden het dan ook heel fijn als we een buddy (vrijwilliger) kunnen koppelen aan iemand die levensbedreigend en/of chronisch ziek is.
  Het kan net dat steuntje in de rug zijn, die uitlaatklep of steunpilaar die iets kan betekenen voor een ziek iemand bij de verwerking/aanvaarding van iemands ziekte. Mooi en zinvol (vrijwilligers)werk al klinkt dat misschien wat gek omdat over je eigen organisatie te zeggen.

  Wij zijn nu bezig met een nieuwe campagne voor de werving van nog meer buddy’s. Daar is (helaas) grote behoefte aan. Hebben daarvoor een hele mooie 20 secondenspot voor ontwikkeld die we regionaal willen uitzenden (RTV West). De eerste woorden van jullie prachtige nummer: Evereybody ‘s got to learn sometime zou daar prima bij passen. Ik doel dan op: Change your heart en look around you. Hoe zou je het vinden als we dat gebruiken? Bij wie moet ik daarvoor toestemming vragen.

 28. Michel zegt:

  Fijn te horen dat het weer goed met je gaat! Op naar een gelukkig en gezonde toekomst x

 29. martijn reijrink zegt:

  lieve annelies,

  Een grote schrik, ik wist dit helemaal niet, totdat ik jullie cd weereens in de computer deed en me bij de Krezip site aanmelde en dit allemaal las.
  Raakte me diep want mijn liefste kleine nichtje Merel is op 18 jarige leeftijd aan kanker overleden. 1 jaar en 3 maanden geleden.
  Ik brand nog elke dag een kaarsje voor haar en heb haar in gedachten.
  Mijn moeder heeft afgelopen jaar ook moeten vechten mbt een borst maar dat is gelukkig goed gekomen.
  Het doet veel met jouw , de persoon zelf maar ook met de naaste personen en vind dat je hier heel positief over bent.
  Ik ben alles nog aan het verwerken en daar helpt dit typen denk ik ook aan .
  dus, pluk de dag,/ leef “Just For 2 day”
  en je zult de vruchten plukken.
  ik weet niet hoe ik af moet sluiten….
  Oh ja dat jullie laatste concert in de hmh op zaterdag uitmuntend was en ik hlemaal vooraan stond.
  en voordat jullie bekend werde julie al in het Willem 2 in Den Bosch grandioos vond!!! HAHA

  Nou dikke Hugh aan allen!!!
  martijn

 30. eric zegt:

  Heel veel sterkte met alles x

 31. Gerard de Boer zegt:

  Beste Annelies,
  Van harte! dit is zulk goed news!
  Heel veel sterkte!
  groeten, Gerard.

 32. Marten zegt:

  Hi Annelies, sometimes I come back to this site to get a flashback of the time I’ve seen you in Berlin. But the latest post makes me affected. It must really be hard to get that at this age. So good to hear that it’ll be going better and better for you. All the best wishes from Berlin and hopes that you getting completely healthy soon.

 33. Mark zegt:

  HhGtsP http://www.FyLitCl7Pf7kjQdDUOLQOuaxTXbj5iNG.com

 34. Rueben zegt:

  Which team do you support? best ocd medication anafranil Data showed the number of Americans filing new claims forjobless aid touched a six-month high last week as acomputer-related backlog of claims was processed and the partialgovernment shutdown hit some non-federal workers.

 35. Juan zegt:

  Could I have a statement, please? desyrel dosage for insomnia It’s cheaper, at least to buy the physical device. Here’s the math breakdown: At 12 months on Verizon, you would pay $200 for the original iPhone plus another $650 for the new phone, all the while subsidizing that $200 iPhone. So it’s at least $850 just for the phone part, with more expensive plans for the next 12 months. At 12 months on T-Mobile you pay $99 for the phone up front, plus $20 per month, which adds up to $339 for the phone for a year. The new phone then costs $99, plus $30 a month after that ($10 for the upgrade, and $20 a month for the monthly payment). In total, that’s $798 for the phone. And, all along, your data, talk, and text plans should cost less, though that’s up for debate. At the very least it should feel freer than being locked in for two years. 

 36. Johnson zegt:

  Yes, I love it! mail order paxil But while the uncertainty created by the political gridlock in Washington has helped vindicate the Fed’s unexpected caution, some U.S. policymakers remain unswayed about the need to scale back the bond buying.

 37. Harley zegt:

  Not available at the moment order acyclovir canada Historically, displaying pictures of the gang or recording ”jump-ins,” an initiation rite in which recruits endure a severe beating by gang members to demonstrate their toughness, or other acts of violence, required expensive equipment and lots of time, Patton says. That’s no longer the case.

 38. Benito zegt:

  The National Gallery 1200 mg neurontin high “There’s a general frustration among scientists that we get more and more certain: why doesn’t more happen?” said Cecilie Mauritzen, head of the Center for International Climate and Environmental Research in Oslo.

 39. Emory zegt:

  What’s the current interest rate for personal loans? cheap sumatriptan tablets As it plans to expand into other markets, analysts have warned of security challenges following revelations by former National Security Agency contractor Edward Snowden about U.S. government surveillance.

 40. Quinn zegt:

  What sort of music do you like? where can i buy nolvadex-d “This does not point to a cottage industry chemical,” said Lyall Grant, taking a swipe at earlier comments by Churkin. Churkin said in July that a Moscow analysis found “cottage industry” quality sarin gas was used in an alleged March 19 attack, which he blamed on the rebels.

 41. Preston zegt:

  This is your employment contract nexium 40 mg iv push Another of Turkey’s most decorated athletes, two-time European 100m hurdles champion Nevin Yanit, was also charged with a drug violation in May after testing positive for a prohibited substance.

 42. Kermit zegt:

  Where’s the nearest cash machine? best place to buy nolvadex in australia State print and broadcast media carried stories on Tuesday saying that Mr Humphrey and his wife and professional partner, Yu Yingzeng, who is a US citizen, had been arrested for illegally buying and selling the personal information of Chinese citizens for profit.

 43. Lowell zegt:

  Yes, I love it! clindamycin phosphate topical solution 1 percent Couples with dual incomes but no kids, or “Dinks,” are onthe rise in Mexico, nearly doubling since 2005. They are buoyinga growing high-end goods market, splashing out on everythingfrom expensive lingerie to home decor.

 44. Kaitlyn zegt:

  About a year acyclovir online ordering Again, Republicans aim to attach to the debt measure aprovision to delay or kill Obamacare, along with othercontentious ideas, such as approving the Keystone oil pipelinethat would run from Canada through the middle of the UnitedStates to the Gulf of Mexico. The Obama administration isweighing environmental concerns over that long-delayed project.

 45. Terrence zegt:

  I have my own business can you buy naprosyn
  At a recent European Parliament-convened anniversary discussion of the speech, between Lord Powell, who was her most trusted No 10 official, and Sir Stephen Wall, a key Foreign Office official at the time, Lord Powell was adamant that Mrs Thatcher did not intend to start a Eurosceptic “chain reaction” in British Conservatism. Of course her attitudes subsequently changed. But he implied that her subsequent adoption as the figurehead of hardline anti-Europeanism in the party, amid the trauma of her loss of office, was as much because she was persuaded by others as that she persuaded them. And Lord Powell, who wrote the speech, remains a convinced supporter of British EU membership. This is not going to change the minds of Tory Eurosceptics. But it does set a context for their constant invocation of Thatcher as their pathfinder.

 46. Lewis zegt:

  I’m training to be an engineer bula do citrato de tamoxifeno 20mg “In the end, rent seeking is a market. It is a market for privilege that effects your chances in all the other markets. You can’t make it go away anymore than you can make the market for drugs go away. If people want something and others have more of it than they need…An exchange WILL happen.”

 47. Timothy zegt:

  I’m on holiday prozac buy online uk Winton, which spends around $30 million a year on research, has developed its equities trading system using metrics such as value, volatility and company size to try and predict if a stock price will rise or fall.

 48. Armand zegt:

  Where are you from? gabapentin price in india Even with all the changing parts in New England this season, the Patriots always have a chance because they have Brady. Maybe one day the Jets will say the same about Smith as they once hoped they could say about Sanchez. Smith will get a good education in his first exposure to Bill Belichick, who figures to cook up something special to frustrate him.

 49. Waylon zegt:

  this is be cool 8) where can i buy prozac for dogs “This fund presents an enormous opportunity for SME manufacturers across the UK,” said Paul Tranter, chief executive of new product development contractor Pera Technology, which supports the scheme. “If we are going to have an effective economic recovery in this country and across Europe, the SME manufacturing sector is key. It is particularly important for an economy like the UK’s where SMEs have been pinpointed as an engine for growth.”

 50. Tikolggu zegt:

  topic zapili,

 51. Zqeodbrr zegt:

  selling topic wonderful layout – $ 200,

 52. Rfxkvzwl zegt:

  Did not Chuck bumblebee and arbeiten?,

 53. Qieibuyr zegt:

  ! ! ! hvor pisyun pinched and bit eggs,

 54. Tnhpewwc zegt:

  buy an invite :),

 55. Osumjkss zegt:

  – v2.0,

 56. Qmtktmvh zegt:

  arbeiten not patlatogo! but Major!,

 57. Wavybmhf zegt:

  prosrat money without prescription,

 58. Luawtrxq zegt:

  Spomoni rides just to shine affiliate stickers,

 59. Pxnbffkz zegt:

  brewer’s testicles,

 60. Vyqqreon zegt:

  Front & quot; h & quot;,

 61. Pvegzhcz zegt:

  insider from Spomoni – Invest in potatoes,

 62. Kmjwsgwh zegt:

  Juicy fatty sigatroll,

 63. Sjfnqtrg zegt:

  otskanit and sell Unique to serche bleat !!!!!,

 64. Mqpnqpnu zegt:

  soon fucking Krebs-stops,

 65. Potdsypt zegt:

  ! ! ! Spomoni = defoult man gofaka. if you do not see it as small as he is still there,

 66. Lsmdqlph zegt:

  kate farted,

 67. Thdetbbk zegt:

  bottle thrown into the crowd,

 68. Qgldyhax zegt:

  mc change wallpaper,

 69. Onztrldy zegt:

  chalk construction wholesale and retail,

 70. Xxaknvvy zegt:

  —- sell dick =),

 71. Ckujxqpb zegt:

  rawfoodist makooba praises – about govnomyagkih tales blogged!,

 72. Llmxwbad zegt:

  Malakhov mushrooms sold through epas and very angry,

 73. Mqpmpmla zegt:

  replica Chinese cowards,

 74. Eyhaalgg zegt:

  tosser love,

Reactie toevoegen

DVD

BUY HERE Shop

Out now

buy here meer muziek

meer clips
Hyves.nl MySpace.com